Lean leiderschap training

LEAN LEIDERSCHAP

Leiderschap is de belangrijkste factor om LEAN succesvol te maken.

Daarom hebben wij speciaal training en coaching LEAN Leiderschap ontwikkeld.

Voor leidinggevenden is continu verbeteren (de basis van LEAN) de grootste uitdaging. Dit geeft Lean leiderschap een extra dimensie bovenop traditioneel leiderschap. Tools en technieken bieden de middelen om met Lean te starten. Om Lean en continu verbeteren levend te houden, is meer nodig.

Dit vraagt om een blijvende verandering van houding en gedrag van leidinggevenden en hun teams.

In de training en coaching van De Werkloods voor Lean leiders, leren we je hoe je hieraan zelf vorm kan geven met de inzet van je eigen leiderschapskwaliteiten.

direct contact opnemen met De Werkloods

Een Lean leiderschap training volgen bij De Werkloods

Voor een Lean leiderschap training die gegeven wordt door gepassioneerde docenten met grote kennis van zaken, moet u bij De Werkloods zijn. Bij het geven van onze trainingen gaan we ervan uit dat mensen iets het beste leren als ze dit met plezier doen. Dit sluit mooi aan bij de filosofie achter Lean leiderschap, waarbij er geen dominante leider op een berg opdrachten naar zijn medewerkers staat uit te delen. Bij een Lean leiderschap training van De Werkloods leert u hoe u leiding geeft vanuit een plek van wederzijds vertrouwen. U vertrouwt dat uw mensen dat zij hun taken zo goed mogelijk uitvoeren, waardoor hun vertrouwen in u dan weer sterk groeit.

Lean training leiderschap

Bij onze training Lean leiderschap leert u dat u een betere band opbouwt met uw medewerkers als u ze als gelijken behandelt. Het is natuurlijk zo dat een leider degene is die de beslissingen neemt, maar wel vanuit het principe van een team. Een team dat goed samenwerkt haalt betere resultaten. Een goed team doet het werk namelijk met plezier, wat het mogelijk maakt gestelde doelen binnen de afgesproken tijd te behalen. Als u ook goed samenwerkt met uw team en samen met uw team de doelen stelt, dan is dit een nog betere garantie voor succes.

De Werkloods en Lean leiderschap training

Als u een Lean training leiderschap wilt volgen bij De Werkloods, dan verzekert u uzelf ervan dat u een training krijgt van mensen die gepassioneerd zijn over het geven van trainingen op dit gebied. Deze passie is duidelijk te merken aan de manier waarop de trainingen worden gegeven. Uw medewerkers krijgen bij deze training Lean leiderschap alle kennis gebruiksklaar gepresenteerd. Op onze website vindt u alle informatie over Lean leiderschap en onze trainingen die u maar nodig kunt hebben. Als u hier meer over wilt weten of een training wilt aanvragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Lees meer