Lean management training

LEAN LEIDERSCHAP

Leiderschap is de belangrijkste factor om LEAN succesvol te maken.

Daarom hebben wij speciaal training en coaching LEAN Leiderschap ontwikkeld.

Voor leidinggevenden is continu verbeteren (de basis vanĀ LEAN) de grootste uitdaging. Dit geeft Lean leiderschap een extra dimensie bovenop traditioneel leiderschap. Tools en technieken bieden de middelen om met Lean te starten. Om Lean en continu verbeteren levend te houden, is meer nodig.

Dit vraagt om een blijvende verandering van houding en gedrag van leidinggevenden en hun teams.

In de training en coaching van De Werkloods voor Lean leiders, leren we je hoe je hieraan zelf vorm kan geven met de inzet van je eigen leiderschapskwaliteiten.

direct contact opnemen met De Werkloods

Een Lean management training bij De Werkloods

Heeft u wel eens gehoord van Lean management en wilt u nu graag weten of deze manier van leidinggeven ook binnen uw organisatie toegepast kan worden? Neem dan contact op met De Werkloods. Wij geven een Lean management training waarbij alle begrippen van deze ideale manier van leiderschap voor u uit de doeken worden gedaan. Als u bij ons een training volgt, dan zult u zien dat u Lean leiderschap ook succesvol in uw organisatie kunt implementeren. Doet u dit, dan merkt u dat deze nieuwe vorm van leidinggeven tot betere resultaten gaat leiden. Er is meer vertrouwen tussen u en uw medewerkers en dit vertrouwen leidt tot een betere sfeer op de werkvloer, met alle positieve effecten van dien.

Lean management trainingen

Als u een Lean management training wilt volgen, dan bent u bij De Werkloods aan het juiste adres. Wij zijn zeer gepassioneerd over ons vak en willen niks liever dan deze passie ook bij u en uw medewerkers overbrengen. We geloven erin dat mensen dingen beter leren als ze dit met plezier kunnen doen, een element dat dan ook volop in onze trainingen is terug te vinden! Daar komt bij dat we zeer veel ervaring hebben op het gebied van het geven van een training Lean management. Zo kunnen we u niet alleen maar helpen een team op te bouwen, we kunnen er ook voor zorgen dat een team waar een vertrouwensbreuk is weer nader tot elkaar komt. Het is per slot van rekening zo dat wederzijds vertrouwen misschien wel het belangrijkste element is voor een succesvolle organisatie.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over onze Lean management trainingen, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. Lean management is toe te passen in elke soort organisatie en is een garantie voor betere bedrijfsresultaten. Het werkt beter als u en uw medewerkers elkaar vertrouwen en goed met elkaar samen kunnen werken. De tijd dat leiders binnen een organisatie vanaf hun ivoren toren bevelen uitdeelden is afgelopen, dit werkt heden ten dage niet meer.

Lees meer