Lean management workshop

LEAN LEIDERSCHAP

Leiderschap is de belangrijkste factor om LEAN succesvol te maken.

Daarom hebben wij speciaal training en coaching LEAN Leiderschap ontwikkeld.

Voor leidinggevenden is continu verbeteren (de basis van LEAN) de grootste uitdaging. Dit geeft Lean leiderschap een extra dimensie bovenop traditioneel leiderschap. Tools en technieken bieden de middelen om met Lean te starten. Om Lean en continu verbeteren levend te houden, is meer nodig.

Dit vraagt om een blijvende verandering van houding en gedrag van leidinggevenden en hun teams.

In de training en coaching van De Werkloods voor Lean leiders, leren we je hoe je hieraan zelf vorm kan geven met de inzet van je eigen leiderschapskwaliteiten.

direct contact opnemen met De Werkloods

Lean management workshops bij De Werkloods

Lean management is een vorm van leiderschap waarbij er vanuit gegaan wordt van wederzijds vertrouwen. Als moderne leider binnen een organisatie vertrouwt u uw mensen. U laat ze beslissingen nemen en plannen indienen, waarbij u vertrouwt op hun kennis en intuïtie. Dit, zelfs als u op het eerste oog niet overtuigd bent van de haalbaarheid van een bepaald plan. Het vertrouwen dat u aan uw mensen geeft betaald zich dan weer terug doordat uw mensen ook u meer vertrouwen. Dit wederzijdse vertrouwen leidt dan weer tot een betere sfeer op de werkvloer, wat als gevolg heeft dat er betere resultaten worden behaald. Meer weten over Lean management? Volg dan een Lean management workshop bij De Werkloods!

Workshop Lean management volgen

Bij een van de Lean management workshops van De Werkloods leert u wat Lean management nu precies inhoudt. Het is een vorm van leiderschap die op een aantal belangrijke punten sterk afwijkt van de meer traditionele manier van leiding geven binnen een organisatie. Het is bij Lean leiderschap belangrijk om, als u iets wilt verbeteren, dan te beginnen door gewoon aan de slag te gaan. Hier hoort ook bij dat er moet worden geëvalueerd en gereflecteerd. De leider heeft meer een faciliterende rol, waarbij hij of zij de werkvloer ondersteunt bij het behalen van de doelstellingen. Lean leiders onderscheiden zich door veel en goed te luisteren naar hun mensen.

Het belang van een goede Lean management workshop

De Werkloods heeft veel ervaring met het geven van Lean management workshops. Wij zorgen ervoor dat de leiders binnen uw organisatie helemaal op de hoogte zijn van alle beginselen van Lean management en dat ze ook weten hoe ze deze moeten toepassen. Na het volgen van een workshop Lean management bij ons zult u zien dat ook op uw organisatie de sfeer beter wordt, wat dan weer leidt tot sterk verbeterde resultaten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om u in te schrijven, of om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek waarin we elkaar beter kunnen leren kennen.

Lees meer