Leiderschapstraining

LEIDERSCHAP I.P.V. MANAGEN

Een goede manager zorgt ervoor dat de juiste mensen met de juiste opdracht op het juiste moment en met de juiste middelen bij elkaar komen om werkzaamheden te verrichten.
Alles is correct en goed geregeld.

Een leider voegt hier wat aan toe.
Inspiratie, betrokkenheid, ontwikkeling van talenten en plezier.

Dit vraagt een uitbreiding van vaardigheden en een aanstekelijk visie.

Dit is waar het in deze training, Leiderschap i.p.v. managen, over gaat.

direct contact opnemen met De Werkloods

Het belang van een goede leiderschapstraining

Heeft u de leiding bij een organisatie waar niet alle doelen worden gehaald? Misschien is het binnen uw organisatie daarnaast ook wel zo dat het wederzijdse vertrouwen tussen leiding en medewerkers niet optimaal is. Het is dan verstandig om uw manier van leidinggeven eens op de schop te nemen. U zult zien dat bij een organisatie waar leiding gegeven wordt volgens de principes van het Lean leiderschap, betere resultaten worden behaald. De beginselen van Lean leiderschap en handvatten om deze ook bij uw organisatie te implementeren kunt u leren bij een leiderschapstraining van De Werkloods. Wij geven een leiderschap training op maat, indien u dit wilt ook Incompany.

Training leiderschap

Als er binnen een bedrijf resultaten worden gehaald die achterblijven bij de verwachtingen, dan kan dit meerdere redenen hebben. Het kan zijn dat de manier van leidinggeven niet strookt met uw organisatie, het kan ook zijn dat de doelen die gesteld worden niet realistisch zijn. Volgens de principes van Lean leiderschap kunt u betere resultaten behalen als u uw medewerkers betrekt bij de besluitvoering. Niet alleen weten zij precies wat hun mogelijkheden zijn, hun betrokkenheid bij de besluitvorming draagt ook bij aan meer onderling vertrouwen. Als er vertrouwen is binnen een organisatie, dan leidt dit tot een betere sfeer op de werkvloer. Uw medewerkers gaan met meer plezier naar hun werk en zorgen zo voor betere resultaten voor uw organisatie.

Leiderschapstraining bij De Werkloods

Bij De Werkloods zijn we ervan overtuigd dat mensen sneller iets leren als ze dit met plezier kunnen doen. Dit is terug te vinden in onze manier van trainen. Een leiderschap training bij De Werkloods is dan ook nooit saai. Onze docenten zijn gepassioneerd over het onderwerp en geven de training leiderschap op bevlogen en inspirerende wijze. Meer weten, of u inschrijven voor een van onze trainingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Als u ons eerst in een persoonlijk gesprek wat beter wilt leren kennen, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Lees meer