Workshop leiderschap

LEIDERSCHAP I.P.V. MANAGEN

Een goede manager zorgt ervoor dat de juiste mensen met de juiste opdracht op het juiste moment en met de juiste middelen bij elkaar komen om werkzaamheden te verrichten.
Alles is correct en goed geregeld.

Een leider voegt hier wat aan toe.
Inspiratie, betrokkenheid, ontwikkeling van talenten en plezier.

Dit vraagt een uitbreiding van vaardigheden en een aanstekelijk visie.

Dit is waar het in deze training, Leiderschap i.p.v. managen, over gaat.

direct contact opnemen met De Werkloods

Een workshop leiderschap bij De Werkloods

Goed leiderschap is van groot belang voor het succes van een organisatie. Als de leidinggevenden bij uw organisatie weten hoe ze met hun medewerkers om moeten gaan en er zo voor zorgen dat deze het vertrouwen voelen dat ze nodig hebben om te presteren, dan heeft dat een sterk positief effect op de resultaten. Met een workshop leiderschap van De Werkloods leert u alle beginselen van een andere manier van leidinggeven, waarbij het belangrijk is dat de leider geen beslissingen neemt zonder zijn personeel daarbij te betrekken. Deze betrokkenheid zorgt voor meer vertrouwen, wat er dan weer toe leidt dat het werkplezier van uw medewerkers sterk verbetert. En zoals u wel weet zorgen mensen die met plezier naar hun werk gaan voor betere bedrijfsresultaten.

Leiderschap workshop

Er kleven meerdere voordelen aan een workshop leiderschap bij De Werkloods. Zo worden deze workshops gegeven door bevlogen docenten met echte passie voor het vak. Ze doen niks liever dan hun passie voor het onderwerp delen met anderen. Ze doen dit vanuit de gedachte dat je iets pas echt goed kunt leren als je dit met plezier kunt doen. Daar komt bij dat onze docenten veel ervaring hebben met zowel leiderschap als het geven van trainingen hierover. We hebben een heldere visie over wat er bij een leiderschap workshop allemaal behandeld moet worden. We hanteren bij onze workshops een Fair Price Policy, zodat we onze workshops altijd tegen een zeer scherpe prijs aan u kunnen aanbieden. We willen graag dat u onze ervaring gebruikt om binnen uw eigen bedrijf positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Lean succesvol houden

Het is bij Lean heel belangrijk om het niet voor lief te nemen. U moet er voor zorgen dat u door middel van uw Lean leiderschap uw medewerkers geïnspireerd houdt en dat uw medewerkers zelf de passie krijgen die nodig is om hun werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Wilt u meer weten over onze trainingen, of van tevoren eerst een keer kennis met ons maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Lees meer