NANNE VAN VONDELEN

Anderen over Nanne:

“Nanne is een zeer deskundige trainer”

“Nanne heeft mij gecoacht toen ik leidinggevende werd. Het waren inspirerende gesprekken die mij meer hebben opgeleverd dan ik in het begin ooit kon bedenken”

“Wat een passie en enthousiasme, zeer aanstekelijk!”

“Ik houd helemaal niet van die trainingen, maar hij heeft me over de streep getrokken. Goede training”

“Tijdens de coaching heeft hij eraan bijgedragen dat ik weer positief naar mijn werk kijk en ik weer vooruit kan”

“Fijn dat er een trainer/coach was die spreekt vanuit eigen ervaring en die echt aansluit bij mijn leervragen en leerproces”

Opdrachtgevers over Nanne:

“Nanne stelt zich op als partner en denkt vanaf het begin direct mee over een oplossing voor ons vraagstuk. Hij past daarbij zijn aanpak aan de mogelijkheden en cultuur zoals die bestaan in de organisatie aan.”

“Zijn bijdrage blijft enthousiasmerend van het begin tot het eind en ook tijdens de training en coaching is dit zijn opvallende aanpak.”

“Heerlijk, iemand die zich echt wil verdiepen in mijn vraag en hij kan bovendien heel goed luisteren. Neemt daar echt de tijd voor.”

Nanne over Nanne

Al tientallen jaren werk ik als trainer/coach. Ik vind het geweldig en eervol om mensen te mogen bijstaan in hun ontwikkeling. Een leven lang leren is wat mij betreft niet zomaar een kreet maar noodzakelijk om je werk met plezier te kunnen blijven doen, maar ook waardevol te blijven. Dit is van toepassing op mezelf en is ook de drijfveer om mijn vak vol passie te blijven doen. Samen met Rob Muijsert eigenaar van De Werkloods.

In mijn manier van werken probeer ik altijd dicht bij de deelnemer te komen, hun ervaringen en talenten als startpunt te nemen. Op deze manier daag ik mensen uit vanuit hun eigen kracht verder te groeien.

Een van mijn talenten is makkelijk omgaan met deelnemers voor wie leren nou niet een eerste behoefte is.

Nanne over leiderschap en leiderschap in Lean

Zelf ben ik vele jaren ook leidinggevende geweest en heb alle valkuilen en lastige dilemma’s zelf ervaren, maar ook overwonnen. Al die succesjes en bloopers deel ik van harte met de deelnemers, dit geeft openheid en wederzijds respect. Een goede bodem voor groei.

Als Lean Black Belt gebruik ik de Lean tools actief en geef daarbij de mensen moderne, goed werkende, hulpmiddelen om hun rol als leidinggevende succesvol in te vullen.