Deelnemers over Rob:

“Rob is zeer open, stimulerend, prikkelend, direct, confronterend en weet buiten de paden (out of the box) te denken en te handelen. In een bijzondere korte tijd weet hij mensen (deelnemers) te stimuleren vorm te geven aan hun eigen ‘leerproces’.”

“Rob is easily one of the best trainers I ever had. On his two-day course “effective influencing” he got the group working together on all sorts of challenges in a very good atmosphere. He knows what he’s talking about, and listened at least as good as he spoke. I can recommend him to anyone who is looking for a professional trainer that is genuinely interested in getting the best out of people.”

Opdrachtgevers over Rob:

“Rob is een ervaren trainer met meer dan 12 jaar ervaring als leidinggevende. Hij is gespecialiseerd in Lean-leiderschap en teams bouwen en repareren. Rob is een kei in medewerkers en leidinggevenden helpen met het bereiken van hun doelen. Rob mag/moet daarnaast regelmatig groepen overnemen waar andere trainers op stuk of vastlopen en krijgt deze altijd weer in beweging.”

“Doelen bereik je volgens Rob met een gezonde combinatie van passie, gedrevenheid, doorzettingsvermogen en plezier. Rob zijn kracht is dat hij al deze elementen bij zijn deelnemers weet te raken. Hierdoor brengen de deelnemers het geleerde makkelijker in de praktijk.”

“Succes gegarandeerd!”

Rob over Rob:

Dat medewerkers en leidinggevenden met plezier naar zichzelf kunnen kijken, daar zorg ik voor. Soft? Allesbehalve dat. Ik confronteer overduidelijk, maar op een manier dat ze om zichzelf kunnen lachen zodat veranderen aantrekkelijk wordt.

Opdrachtgevers omschrijven mij als specialist in de voor-mekaar-krijg-kunde. Daar herken ik mijzelf volledig in.

Ik ben:

  • Specialist in Lean-leiderschap
  • Psycholoog met als specialiteit veranderkunde en groepsdynamica.
  • Team bouwer en team reparateur.
  • Lifo, MBTI en Birkman gecertificeerd.

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij diverse bedrijven uit de top van de overheid en het bedrijfsleven. Samen met Nanne van Vondelen eigenaar van De Werkloods.

Rob over Leiderschap in LEAN:

Leiderschap is continu verbeteren levend houden met geïnspireerde mensen. Je bent een voorbeeld van het feit dat Lean meer is dan een set instrumenten, je brengt de filosofie in praktijk en bent daarmee succesvol.

Lean-Leiderschap = vertrouwen geven = ondersteunen en aanmoedigen = minder checkvragen stellen = actief luisteren = zelf het goede voorbeeld zijn (ja, echt!)